Neutrogena products
Neutrogena ėshtė njė nga markat mė tė njohura dhe tė respektuara nė botė pėr produktet kozmetike. E gjithė gama e produkteve ėshtė prodhuar me standarte tė larta cilėsie, dizenjo dhe inovacioni.
Shampoo
30ml 288 per case
Kodi: NEUC19778SPOO
Shampoo
100ml 144 per case
Kodi: NEUC19782SPOO
Glycerin Soap
40g 300 per case
Kodi: NEUT86713SOAP
Vanity Kit in Carton
500 per case
Kodi: NEUC19788SCAP
Conditioner
30ml 288 per case
Kodi: NEUC19779COND
Conditioner
60ml 144 per case
Kodi: NEUC19783COND
Tissue Pleat soap
25g 200 per case
Kodi: NEUT25GTPSOAP
Handcream
15g 48 per case
Kodi: NEUTHAND68153
Rainbath
30ml 288 per case
Kodi: NEUC19781RAIN
Rainbath
60ml 144 per case
Kodi: NEUC19785RAIN
Tissue Pleat Soap
40g 140 per case
Kodi: NEUT40GTSOAP
Foaming Cleanser
14ml 288 per case
Kodi: DTCLEAN15575
Body Lotion
30ml 288 per case
Kodi: NEUC19780BLOT
Body Lotion
60ml 144 per case
Kodi: NEUC19784BLOT
Shower Cap in Carton
250 per case
Kodi: NEUC19788SCAP
Daily Moisturiser with SPF30 288 per case
Kodi: DTMLOT15574
    Legal Disclaimer | Privacy Policy | Terms & Conditions | Information | Credits | Cloud-Meeting Room | News Cloud Website last updated: 27 October 2012
© 2012 NOVALTHI GROUP Sh.P.K. A company registered in Albania NIPT No: K9712 2001Q. All rights reserved.