Pecksniff's products
Pecksniff's ėshtė njė nga familjet e produkteve mė tė njohura nė Britaninė e Madhe.
Mood Therapy ėshtė koleksioni mė i ri pėr shampo flokėsh dhe trupi me pėrbėrje bimore
Shampoo 30ml
200 per case
Kodi: PECK30MLSPOO
Shampoo 60ml
100 per case
Kodi: PECK016SPOO
Soap in Carton 30g
300 per case
Kodi: PECK30GCSOAP
Vanity Kit
500 per case
Kodi: PECKVANKIT
Conditioner 30ml
200 per case
Kodi: PECK30MLCOND
Conditioner 60ml
100 per case
Kodi: PECK019COND
Soap in Carton
50g 200 per case
Kodi: PECK50GCSOAP
Nail Care Set
500 per case
Kodi: PECKNAILSET
Body Wash 30ml
200 per case
Kodi: PECK30MLBGEL
Body Wash 60ml
100 per case
Kodi: PECK017BGEL
Bath Bag 35g
100 per case
Kodi: PECKBATHBAG1
Sewing Kit
500 per case
Kodi: PECKSEWKIT
Body Lotion 30ml
200 per case
Kodi: PECK30MLBLOT
Body Lotion 60ml
100 per case
Kodi: PECK018HAND
Shower Cap in Carton
500 per case
Kodi: PECK030SCAP
Loofah Pad in Carton
500 per case
Kodi: PECKLOOFPAD
    Legal Disclaimer | Privacy Policy | Terms & Conditions | Information | Credits | Cloud-Meeting Room | News Cloud Website last updated: 27 October 2012
© 2012 NOVALTHI GROUP Sh.P.K. A company registered in Albania NIPT No: K9712 2001Q. All rights reserved.