Kontakto NOVALTHI GROUP

Kontakto Kontakto

Emri *
Mbiemri *
E-mail
Numer telefoni *
Mesazhi *
 
Dua tė marr lajmet e fundit, dhe oferta speciale
* Fushė e kėrkuar
Ku ndodhemi ne

Ju mund tė kontaktoni me NOVALTHI GROUP Sh.P.K. si mėposhtė.
Ju lutemi kontaktoni kompaninė tonė drejtė pėr drejtė. Nese preferoni kontakt elektronik, pėrdorni vetėm modulin e kontaktit nė tė djathtė.

NOVALTHI GROUP Sh.P.K.
2nd Floor, Commercial Building,
91 "Kole Idromeno",
Shkoder 4001,
Albania

PhoneNumrat e kontaktit
Tel.: +355 (0) 222 55953
Tel.: +356 355 00 121
Tel.: +44 (0) 208 123 6010
Mob.: +355 (0) 6940 99916
Mob.: +356 7999 7135
E-mail: support@novalthi-group.com


    Legal Disclaimer | Privacy Policy | Terms & Conditions | Information | Credits | Cloud-Meeting Room | News Cloud Website last updated: 27 October 2012
© 2012 NOVALTHI GROUP Sh.P.K. A company registered in Albania NIPT No: K9712 2001Q. All rights reserved.